- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні військовослужбовці!

Прийміть щирі вітання

з Днем Збройних Сил України!

Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов’язком справжніх чоловіків. Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Великої Вітчизняної війни. І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків. Мужність і професіоналізм, виявлені українськими солдатами у ході миротворчих операцій, вже здобули молодому українському війську повагу і вдячність у світі.

Військовослужбовці нашого міста активно співпрацюють з територіальною громадою, беруть участь у соціальних масових заходах, є надійними помічниками у вирішенні надзвичайних ситуацій.

Впевнений, що ви залишатиметесь вірними присязі, спрямовуючи всі свої сили й професійну майстерність на підтримання високої бойової готовності, дисципліни та організованості.

Нехай щира любов до України, славетні бойові подвиги наших батьків та дідів, народна повага надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові.

Бажаю вам миру та спокою, надійного родинного тилу й богатирського здоров’я.

Щастя, добра і злагоди вам, дорогі воїни та ветерани!

Зі святом!

Міський голова І.С. Метелиця