- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні земляки! Вітаю вас з Днем народження нашого міста– 237-ю річницею!

 

Це особливий день для кожного з нас. Саме в такі моменти ми відчуваємо в своїх серцях гідність за малу батьківщину                                 та сповнюємося почуттям єдиної родини.

    Це свято об’єднує усіх, кому дороге місто, його героїчне минуле і трудове сьогодення. Ми з вдячністю  згадуємо тих, хто творив його славетну історію та збагачував  традиції.

З особливою повагою вшановуємо наших ветеранів, які боронили від ворога, звільняли  та розбудовували місто,  і тих, хто сьогодні, у цей непростий час, героїчно захищає наше мирне життя на сході України.

         Усі досягнення, якими багатий Павлоград, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Маючи різні погляди  і думки, ми вміємо чути один одного, знаходячи компроміси для досягнення цілей. Разом ми єдина і велика сім’я, яка хоче бачити  рідне місто сучасним та процвітаючим, прагне створити зручні й комфортні умови для свого життя, підтримувати талановиту молодь та  піклуватися про старше покоління.

         Дякую усім, хто змінює кожен день життя на краще, за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток Павлограда заради його майбутнього.

А успішними наші справи будуть тоді, коли до них буде причетний кожен — від студента до пенсіонера, від робітника до керівника, від підприємця до вчителя і лікаря. Впевнений, наше місто має великий потенціал та і у нього щасливе майбутнє.

         Від щирого серця вітаю всіх з Днем міста!

 Бажаю Павлограду процвітання та динамічного руху вперед, а усім городянам — миру, міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла!

 

Зі святом,  павлоградська громадо!

З Днем народження, рідне місто!

З повагою міський голова  А.Вершина

 

.