- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановний Миколо Савелійовичу!

Прийміть щирі вітання від Павлоградської міської ради та виконавчого комітету з 70-річним життєвим ювілеєм!

Ваш трудовий та життєвий шлях – це приклад відданого служіння людям, наполегливості у досягненні мети та принципової громадянської позиції. Ви завжди були і залишаєтеся серед тих, хто живе турботами рідного краю і сприяє його процвітанню.

Як Почесний громадянин міста, депутат Дніпропетровської обласної ради, помічник народного депутата України Мартовицького А.В., Ви приймаєте саму активну участь у вирішенні важливих питань розвитку нашої територіальної громади.  Вас завжди відрізняє велике  бажання зробити якомога більше добрих справ, нові ідеї, готовність працювати вдень і вночі заради отримання бажаного результату.  Саме такі риси разом з любов’ю до рідного міста та відданістю справі є ознакою Вашої яскравої особистості – лідера і патріота.

Павлоградці глибоко поважають Вас як порядну  та чуйну людину, яка добре знає, що таке милосердя і завжди допомагає людям, які опинилися у складній життєвій ситуації.

В день Вашого ювілею бажаємо міцного здоров’я, невичерпної енергії та життєвої наснаги, а шана людська хай буде заслуженою нагородою за багаторічну роботу.

З повагою

міський голова                  А.Вершина