- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні працівники театру та прихильники театрального мистецтва!

 

Театральне мистецтво є універсальною мовою спілкування людини з буттям. В усі часи воно було основою духовного та культурного розвитку народу. І сьогодні, незважаючи на складний економічний стан театр, залишається для багатьох прекрасним світом високого мистецтва.

Павлоградський театр імені Б. Є. Захави є гордістю Павлограда. Кожна вистава — це своєрідне дзеркало, в якому відображуються характерні особливості життя суспільства, його прагнення, духовний та інтелектуальний потенціал, усе, чим сповнене наше життя.

В арсеналі нагород театрального колективу безліч дипломів різних фестивалів, серед яких чимала кількість міжнародного масштабу. Актори театру здійснили постановку понад 100 творів зарубіжних та вітчизняних класиків, сучасних драматургів.

У Міжнародний день театру щиро вітаю всіх працівників театру,прихильники театрального мистецтва та усіх, чиє життя пов’язане з театральною сферою, з цим прекрасним святом.

Бажаю вам натхнення та розвитку ваших талантів, втілення творчих задумів, для плідної та успішної праці на творчій ниві та вдячних глядачів.

 

Зі святом!

Міський голова                                                                    А.О. Вершина