- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Щиро вітаю працівників геології, геодезії та картографії з професійним святом – Днем геолога!

Щиро вітаю працівників геології, геодезії та картографії з професійним святом – Днем геолога!

У першу неділю квітня відзначається професійне свято людей, які присвятили своє життя одній з найважчих і найцікавіших професій, які перебувають у невпинному пошуку цінностей землі, збережених в її надрах мільйонами років.
У всі часи розвідників надр відрізняли високий професіоналізм, глибокі знання, відданість справі та віра в успіх! А головний результат вашої діяльності — це розвиток всіх видобувних галузей промисловості нашої держави та її процвітання.
Особливо хочеться відзначити ветеранів, які впродовж десятиліть зуміли створити важливу складову економічного фундаменту нашої країни – мінерально-сировинну базу та передали багаторічні здобутки й традиції молодому поколінню геологів.
Прийміть найщирішу вдячність за сумлінний підхід до роботи і відданість професії! Завдяки вашому професіоналізму, мужності, бережному ставленню до рідної землі була закладена основа для розвитку України.
Дякую вам за гідну роботу і бажаю щастя та подальших успіхів у цій благородній справі! Зичу вам міцного здоров’я, миру та благополуччя!

Зі святом!

Міський голова                           А.О. Вершина