- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Щиро вітаю з Днем усиновлення.

Шановні земляки!

Щиро вітаю з Днем усиновлення.

Сім’я – це джерело любові та поваги, на якому будується цивілізоване суспільство. Держава несе відповідальність перед кожною дитиною, яка не відчула родинного тепла та затишку. Для цього в рамках Соціальних Ініціатив Президента Віктора Януковича в Україні послідовно реалізується державна політика щодо захисту прав дітей, розвитку та підтримки всіх форм сімейного виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
У цей день християни вшановують святих Віру, Надію, Любов та їх матір Софію. Вони – втілення найкращих якостей тих людей, котрі відкрили свої серця дітям. Усиновивши чи взявши дитину під опіку, створивши прийомну сім’ю чи дитячий будинок сімейного типу, ви даєте їм надію на щасливе дитинство і повноцінне майбутнє, вселяєте у їхні душі віру в добро, навчаєте бути самодостатніми, впевненими в собі, виховуєте достойними громадянами України.
Висловлюю вдячність педагогам, соціальним працівникам, співробітникам служб у справах дітей, представникам громадськості, які допомагають дітям знайти нові сім’ї.
Бажаю вам здоров’я, віри в свої сили, любові та взаємоповаги, родинного благополуччя.

З повагою

Віце-прем’єр-міністр України Олександр ВІЛКУЛ