- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

СМАЧНИЙ ПОДАРУНОК ДО ДНЯ МІСТА ВІД ПІДПРИЄМЦІВ

На день рідного міста Павлоград підприємці та керівники підприємств підготовили справжнє свято для городян. В святковий день було організовано три зони відпочинку.

Великим сюрпризом для павлоградців став  великий запашний трьохметровий  смачний пиріг  та різноманітна випічка, які були надані як подарунок до Дня міста активними та ініціативними підприємцями й керівниками підприємств нашого міста.

Міський голова А.О. Вершина розрізав духмяний пиріг та пригостив ним усіх бажаючих. А в подарунок підприємці подарували Анатолію Олексійовичу кошик з гостинцями.

Ще однією зоною відпочинку стала зона фуд-корту, де суб’єкти господарювання з Павлограду, Харкова та Дніпра частували всіх різноманітними смачними стравами з м’яса, риби, овочами на грилі, мюнхенськими ковбасками, пловом та багатьма іншими блюдами.

 

Для наймолодших мешканців міста було організовано дитячу зону розваг, де дітвора забавлялись на надувних батутах, атракціоні «Спайдер»,  розважальними іграми «Дартс», «Пірамідка» та мали змогу придбати дитячі іграшки, гелеві кульки, поласувати морозивом, солодкою ватою і поп-корном.