- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Спартакіада між командами вугільних підприємств

На базі спортивного комплексу «Юність» сьогодні, 4 квітня, відбулись змагання в рамках ІХ Всеукраїнської спартакіади серед добувних та прохідних бригад підприємств вугільної галузі України. У змаганнях прийняли участь 10 команд, які представляли 132 чоловіка. Між собою змагалися представники команд добувних підприємств: ДП “Первоймайськвугілля”, ДТЕК “Добропілля” НПГУ, ДТЕК “Добропілля” ПРУП, 8 ВГРЗ, ДП шахта ім.Сургая, ДП “Селідіввугілля”, 10 ВГРЗ м.Мирноград, ПАО ДТЕК “Павлоградвуілля”, Молодіжна рада ДТЕК ПРУП та представник ДП “Торецьквугілля”.

 


На заході були присутні почесні гості: міський голова А.О. Вершина, його заступник О.О. Шуліка, генеральний директор ПАТ ДТЕК «Павлоградвугілля» С.А. Воронін. Такі змагання традиційні між командами вугільних підприємств, але в Павлограді вони проходили вперше і після трирічної перерви. На знак вдячності Анатолію Олексійовичу та Сергію Анатолійовичу вручили кубки та вимпели.

Спортсмени випробували себе у таких видах спорту: перекладина, гирьовий спорт, плавання та шахи.

За підсумками змагань, команда ПАО ДТЕК “Павлоградвугілля” посіла перші місця в усіх видах змагань, другою в загальному заліку стала Молодіжна рада ДТЕК ПРУП.