- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Спільні дії – запорука успіху громади


В 2018 році Павлоградська міська рада стала учасником Менторської програми «Удосконалення послуг адміністративних і соціальних інституцій», яка реалізується за підтримки GIZ в рамках Ініціативи інфраструктурної програми для України. Партнерами від міста виступили управління соціального захисту населення та КП «Міський інформаційно-розрахунковий аналітичний центр» Павлоградської міської ради.
Реалізація Менторської програми, за допомогою ментора, надала можливість визначити дієві заходи щодо забезпечення ефективного функціонування офісів для громадян та отримати коротко- та довгострокові рекомендації щодо покращення надання адміністративних та соціальних послуг громадянам
Так, 05 та 06 листопада 2019 року в м.Харків заступником міського голови Оленою Шулікою та начальником управління соцзахисту населення Лідією Бобровницькою презентовано кращі практики, розроблені під час втілення проекту презентацією «Спільні дії – запорука успіху громади».


За результатами співпраці партнери Менторської програми нагороджені Сертифікатами за внесок у розвиток самоврядування Україні, відкритість на проблеми громади та співпрацю з її членами для пошуку ефективних способів їх вирішення.