- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Стратегія міста в дії

В рамках реалізації стратегії розвитку Павлограда  у нашому місті ведуться ремонтні роботи, завершуються проекти, оновлюються системи комунікацій міста, тощо. Ця діяльність має спрямований характер, який визначений розробленою декілька років назад депутатами міської ради  стратегією для нашого міста.  Подібна практика  існує, як у нашому місті, так і в інших містах України.


 

Одним з важливих напрямків стратегії Павлограда  є розвиток комунальної сфери та впровадження  технологій для енергоефективності. Роботи в цій сфері ведуться постійно.

Сьогодні, 26 грудня, міський голова А.О. Вершина разом з журналістами регіональних ЗМІ  оглянули щойно встановлені індивідуальні котельні у дитячих садочка № 2 та № 16. Це значний крок вперед, оскільки дитячі заклади тепер не залежатимуть від централізованого опалення, а зможуть  подавати тепло у групи за необхідністю.

У майбутньому є плани встановити автономні котельні для міськлікарні №4, для дитячих садочків  №6 й №15 та для музичної школи №3  на мікрорайоні Шахтобудівників.

Особлива увага була приділена об’єктам КП «Павлоградводоканал», оскільки їх функціонування є життєво важливими для мешканців всього міста. Учасники об’їзду подивилися, як працює електролізна установки на майданчику №4 для доочищення питної води, яка дозволить повністю відмовитися від використання хлору.


 

 

На мікрорайоні 18 Вересня вони ознайомилися з ходом виконання  робіт по будівництву трубопроводу від каналізаційно-насосної станції по вул. Заводська до очисних споруд на вул. Харківська. Це дозволить місту перестати бути залежними від очисних споруд хімзаводу та зекономити значні кошти на очищенні стоків.

Також були оглянуті очисні споруди по вул. Харківська, де  було  замінено  турбокомпресор  на повітродувку, використання якої  суттєво зменшує об’єми використаної електроенергії в процесі очищення води.

Метою даного прес-туру, як і багатьох попередніх,  було розповісти  городянам про ті заходи, які реалізуються в рамках стратегії розвитку Павлограда.  Зокрема, цього разу це були питання, що стосувалися саме сфери комунального господарства міста.