- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

«Створення комплексної ефективної системи поводження з твердими побутовими відходами на території субрегіону «Західний Донбас» 27.06.2013 року

В рамках реалізації демонстраційного проекту «Створення комплексної ефективної системи поводження з твердими побутовими відходами на території субрегіону «Західний Донбас» 27.06.2013 року 0 10.30 відбулося засідання Конкурсної комісії (під керівництвом заступника міського голови Тихонова В.М.) з відбору:
— консультантів в галузі поводження з твердими побутовими відходами для розробки Стратегії поводження з ТПВ в Субрегіоні «Західний Донбас»; переможцями визначено Абашину К.О. (ТОВ «УкрНДІкомунпроект» м. Харків) та Алієву О.Р. (консультант Проекту МЕРМ, м. Київ);
— керівника групи консультантів в галузі поводження з твердими побутовими відходами для розробки Стратегії поводження з ТПВ в Субрегіоні «Західний Донбас»; переможцем визначено Лозенка Д.В. (приватний підприємець, експерт Фонду Східна Європа, м. Дніпропетровськ).
— консультанта з розробки навчальних матеріалів та проведення лекцій, семінарів та зборів з питань поводження з твердими побутовими відходами в рамках демонстраційного проекту «Створення комплексної ефективної системи поводження з твердими побутовими відходами на території субрегіону «Західний Донбас». Переможцем визначено Абашину К.О. (ТОВ «УкрНДІкомунпроект» м. Харків).

Начальник відділу залучення інвестицій,
реалізації проектів та регуляторної політики Л.І. Дендеберя