- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Створення третього дитячого будинку сімейного типу в м. Павлоград

В нашому місті широко розвиваються сімейні форми виховання дітей.
Сьогодні на обліку в службі у справах дітей Павлоградської міської ради перебуває 330 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Із них 323 дитини реалізували своє право на виховання в сім’ї.
Але є ще діти, які виховуються в інтернатних закладах, шукають своїх батьків і мріють жити в дружній родині.
24 лютого на засіданні виконкому Павлоградської міської ради прийнято рішення про створення дитячого будинку сімейного типу сім’ї Корчак.
Це вже третій будинок сімейного типу, який діє в нашому місті.
На виховання в цю сім’ю влаштовано двох дітей, які виховувалися в інтернатному закладі. Ці діти знайшли свою родину і люблячих батьків.
Міський голова Вершина А.О. подякував батькам-вихователям за милосердя і людяність, за те, що незважаючи на важкий час для нашої країни, вони подарували дітям надію на родинний затишок. Він побажав, щоб в цьому будинку постійно лунав веселий дитячий сміх, щоб в ньому жили здорові та щасливі діти.
В сім’ї Корчак Людмили Сергіївни та Ігора Орестовича виховується четверо рідних дітей. І ми впевнені, що у них вистачить життєвої мудрості, душевної щедрості та батьківського тепла наповнити щастям і радістю душі дітей, які залишилися без батьківської опіки.
В подальшому планується поповнити дитячий будинок ще трьома дітьми.
Нехай незважаючи на всі складнощі життя, наші серця будуть відкриті для добра і любові.

Служба у справах дітей