- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Світла пам’ять нашому земляку Жадан Олексію Валентиновичу

Під час виконання завдання в зоні антитерористичної операції на території Донецької області 27 січня 2015 року від вогнепального поранення загинув наш земляк — Жадан Олексій Валентинович.
Олексій народився в 1983 році. Закінчив загальноосвітню школу № 2 міста Павлограда. Здобув шахтарську спеціальність, працював електрослюсарем на ділянці по ремонту забійного обладнання ДТЕК ШУ ім. Героїв космосу. За десять років роботи на шахті молодий і перспективний хлопець завоював авторитет у трудовому колективі. Колеги загиблого згадують, що для Олексія не існувало слова — ні, хлопець завжди був готовий прийти на допомогу.
В березні 2014 року він був мобілізований в Збройні сили України і проходив службу в 25-ій окремій повітряної десантній бригаді військової частини А1126.
Його життєвий і трудовий шлях був коротким, але Олексій встиг залишити про себе добру пам’ять у серцях людей, які його знали. Він був чуйним сином, надійним товаришем та гідною людиною.
Міський голова, депутати міської ради, виконавчий комітет, усі мешканці міста Павлоград висловлюють рідним та близьким співчуття з приводу його передчасної смерті.
Пам’ять про нього буде завжди жити у серцях павлоградців.