- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Святий Миколай завітав до лікарень міста

В День Святого Миколая за традицією діти чекають на подарунки. Свято відбулося 19 грудня 2012 року. Дітей, які знаходяться на лікуванні в дитячих відділеннях міської лікарні № 1, СМСЧ № 7 та реабілітаційному центрі привітали депутати Павлоградської міської ради Лаппо Н.І., Савченко О.В., завідуюча центром реабілітації Нестеренко Т.Ю., завідуюча дитячим відділенням міської лікарні № 1 Кошелєва Н.К., головний фахівець з дитячих інфекцій Зуб Л.Є та представники духовенства.

Вони привітали з Днем Святого Миколая дітей, які знаходяться на лікуванні та побажали як най скорішого одужання та вручили іграшки, солодощі, засоби гігієни та інші подарунки, подарували дітям та їх батькам посмішки та тепло своїх сердець, а для дітей та батьків дитячого відділення міської лікарні № 1 кухарі приготували смачний пиріг.


Іще одним прекрасним подарунком до Дня Святого Миколая для дорослих, а особливо для дітей стали оригінальні дерев’яні казкові скульптури лелеки, який дарує нове життя та прекрасного оленя.
За ініціативою народного депутата України Мартовицького А.В. та при його сприянні біля дитячого відділення по вул. Шевченко з’явились дерев’яні скульптури, які були створені із стовбура та гілок зламаного буревієм дерева.


Казкові скульптури — лелеки та олень — викликають радість, приємне здивування та захоплення у перехожих та особливо у дітей, які лікуються в дитячому відділенні.
Майбутні мами, які відвідують лікарів консультативно – діагностичного відділення пологового будинку проходять по вул. Шевченко повз витворів мистецтва з надією споглядають на лелеку, який скоро принесе щастя в їх сім’ю.