- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Святкування Дня підприємця у м.Павлоград!

В першу неділю вересня,  згідно з Указом Президента України від 05.10.1998 року, відзначається професійне свято — День підприємця.

Напередодні зазначеної дати, за ініціативою міського голови, павлоградські підприємці також відзначили своє професійне свято в неформальній обстановці в Родинній Ресторації «Скриня».

На свято були запрошені ініціативні та небайдужі підприємці й керівники підприємств нашого міста, які протягом 2019-2021 років  були партнерами міської влади, приймали активну участь в заходах щодо розвитку підприємництва та суспільному житті нашого міста.

У цей день за традицією відзначають ініціативних і перспективних підприємців та керівників підприємств, які зуміли організувати і успішно розвинути свою справу, знайти і міцно зайняти своє місце в економіці нашого міста.

На святковому заході міський голова Анатолій Вершина привітав підприємців з наступаючим святом та побажав всім стабільності, невичерпної енергії, натхнення, везіння й успіхів у справах.

За багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, особистий вагомий внесок в розвиток підприємництва в місті Павлоград та з нагоди святкування професійного свята — Дня підприємця були відзначені подяки міського голови фізичні особи-підприємці: Середа Тетяна Миколаївна,  Криничний Олексій Сергійович, Лях Олена Анатоліївна, Савенко Олексій Володимирович, Петриченко Дмитро Миколайович, Бостан Михайло Прокопович, Беляков Владислав Олексійович, Шукюров Максуд  Гілалович, Зінченко Сергій Станіславович, Леонов Сергій Сергійович, Москаленко Євгеній Анатолійович,  Мурашко Наталя Вікторівна,  Бодрова  Юлія Одексіївна,  Епов Володимир Миколайович,  Будник Тетяна Дмитрівна, Гетьман Лариса Анатоліївна,  Зінько Ігор Володимирович  та   Житник Ніна Василівна (директор Західно-Донбаського інституту МАУП), Пєстова Оксана Анатоліївна (адміністратор АПР «Перспектива).

Для гостей відбувся святковий концерт та пригощали всіх смачними стравами. Все свято пройшло дуже в чудовій, дружній та теплій атмосфері.

            Виконком Павлоградської міської ради ще раз вітає всіх підприємців нашого  міста з професійним святом — Днем підприємця! Висловлюємо подяку за Вашу працю. Ми впевнені, що спільними зусиллями зможемо забезпечити стабільний розвиток малого і середнього бізнесу нашого міста.

 

Інформацію надано відділом з питань розвитку підприємництва
та залучення інвестицій міськвиконкому,
конт.тел.: 200480, 206286; e-mail: torg317@ukr.net