- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Свято мужності та грації пройшло

 

Свято мужності та грації пройшло  13 квітня в міському культурно дозвільницькому центрі «Мир»

          Весняні та різдвяні бали для АТОвців та волонтерів у Дніпропетровській області вже стали традицією. Вперше був Різдвяний бал у м.Дніпро 2016 році. Цьогорічний бал приймав

м. Павлоград.

За традицією, захід-благодійний і вхід на нього був вільний. Бал вперше стартував не в обласному центрі. Долучитися до свята зміг кожен охочий.

У танцювальній феєрії взяли участь два десятки пар АТОвців, волонтерів та їхніх рідних з Танцювальній сотні Дніпра, із них і три павлоградські  танцювальні пари Єлизавети Ляшенко і Ігоря Іваніченко, Маріанни Васильченко і Максима Гончарова, Олени та В’ячеслава Горбунових.

Під час заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих бійців, рідним загиблих подарували квіти.

На святі грали два військових оркестра — 5-ий військовий оркестр штабу військ оперативного командування «Схід» м.Дніпро і духовий оркестр в/ч 3024 м.Павлоград. Глядачів порадували виступи Танцювальної сотні, котра складається із ветеранів АТО, їхніх рідних та волонтерів. подарили свій талант павлоградські художні колективи. До участі у заході залучались також і глядачі у танцювальних іграх.

Учасники та гості змогли перерахувати кошти на лікування пораненого земляка, за життя якого зараз борються медики.

Всі присутні отримали позитивні емоції, неперевершений настрій і теплі спогади. Учасники та гості дуже сподіваються, що такі заходи будуть проводити і надалі,  і вже чекають на запрошення знову.