- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Свято вдалося

Традиційно в перший день літа ми відзначаємо чудове свято — День захисту дітей!

Місто активно долучилося до його проведення. За ініціативою міського голови пройшла акція “Подаруй дитині радість”. У всіх  мікрорайонах для малечі проведено безліч заходів – де основними діячами були наші діти.

Для них  організовано різноманітні онлайн-конкурси, майстер-класи, концертні програми, виставки та  спортивні змагання. Заходи пройшли в святковій атмосфері на ігрових майданчиках, в кафе та місцях масового відпочинку з дотриманням карантинних умов. Діти отримали подарунки, іграшки, солодощі та святковий настрій і задоволення.

В ці святкові дні намагалися охопити як найбільше павлоградських дітей, особливо дітей, які позбавлені родинного тепла, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

По добрій традиції святкові привітання дітей відбулися завдяки підтримці депутатів обласної і міської ради, Павлоградського районного відділу поліції,             підприємств та організацій, приватних підприємців, громадських організацій та небайдужих павлоградців міста.

Особливу вдячність висловлюємо Борисенку Олексію Володимировичу, депутату Дніпропетровської обласної ради, Симоненку Євгенію Юрійовичу, приватному підприємцю, які надали значну адресну матеріальну допомогу дітям з особливими потребами.

Висловлюємо щиру вдячність всім за участь у проведенні святкових заходів до Дня захисту дітей!

Все те добре, що Ви робите для дітей, нехай повернеться до Вас сторицею! Бажаємо  добробуту, успіхів у роботі, невичерпної енергії та родинного затишку!