- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Телеміст між Павлоградом та Донецьком

14 лютого в місті Павлоград відбулося перше засідання Робочої групи з управління впровадженням Стратегії соціального партнерства ДТЕК з містом Павлоград. Органі-заційне забезпечення роботи Робочої групи забезпечив відділ з економічних питань міської ради.

Трирічна Стратегія соціального партнерства на 2013-2015 роки була розроблена су-місно громадою міста Павлоград та представниками Компанії за методологічної під-тримки незалежних консультантів та затверджена Наглядовою Радою ДТЕК у 2012 році.

Зараз розпочалася сумісна робота міської громади та Компанії над безпосереднім впровадженням проектів 2013 року, що увійшли до Стратегії. Для допомоги громадам у реалізації Стратегії ДТЕК залучила незалежних консультантів.

Учасники робочої групи, серед яких представники компанії ДТЕК, керівництво міськ-виконкому, начальники управлінь та відділів міськвиконкому, депутати, представники бізнесу та громадських організацій, засвідчили свою готовність до роботи у вищому моніторинговому та керівному органі впровадження Стратегії.

Мета моніторингу – забезпечити якісну та своєчасну реалізацію Стратегії соціального партнерства міста Павлоград та компанії ДТЕК на 2013 – 2015 роки, яка була за-тверджена сесією Павлоградської міської ради у грудні 2012 року (рішення №805-31/VI).

Захід пройшов у залі засідань виконкому Павлоградської міської ради та зібрав бли-зько 25 осіб.

У вступному слові Вікторія Гриб – керівник Департаменту із соціального розвитку ДТЕК зазначила, що компанія ДТЕК зацікавлена в ефективній реалізації Стратегії со-ціального партнерства та спрямуванні коштів в затверджені проекти, направлені на розвиток міста. В результаті реалізації таких проектів безпосередньо мешканці міста повинні отримувати конкретну користь та відчувати поліпшення комфортності прожи-вання у своєму місті.

Володимир Тихонов – заступник міського голови підкреслив, що реалізацією такої Стратегії безпосередньо повинно займатися місто. Тому було створено Робочу гру-па, яка діятиме як дорадчий орган. В результаті будуть прийматися колегіальні рі-шення щодо реалізації та моніторингу Стратегії соціального партнерства.

Особливу увагу учасники приділили цікавому напрямку роботи в рамках реалізації Стратегії, а саме інформаційному супроводу та історіям успіху. Для цього буде роз-роблено конкретний план інформаційного супроводу реалізації Стратегії, в результа-ті впровадження якого мешканці міста отримають реальну можливість знайомитися із своєчасною та цікавою інформацією щодо реалізації проектів. А історії успіху допо-можуть громаді зрозуміти, яким чином реалізація того чи іншого проекту безпосеред-ньо вплине на пересічного мешканця міста Павлоград.

За кожним напрямком Стратегії та проектом, що буде реалізовуватися у поточному році закріплені відповідальні виконавці, які будуть безпосередньо здійснювати конт-роль за впровадженням своїх проектів та звітувати про хід реалізації Комітету та громаді.

За кожним напрямком Стратегії та проектом, що реалізуватиметься у поточному році закріплені відповідальні виконавці, які будуть безпосередньо здійснювати контроль за впровадженням своїх проектів та звітувати про хід реалізації Комітету та громаді.

Протягом засідання було обговорено наступні питання порядку денного:
1. Оголошено склад Робочої групи по управлінню впровадженням реалізації Стратегії соціального партнерства міста Павлограда та ДТЕК на 2013 – 2015 роки
2. Представлено Положення про Робочу групу по управлінню впровадженням реалізації Стратегії соціального партнерства міста Павлограда та ДТЕК на 2013 – 2015 роки (мета та завдання, права та повноваження, організаційна структура та регламент роботи Робочої групи)
3. Обговорено процедуру моніторингу: мета та завдання, збір інформації, строки, відповідальні)
4. Обговорено план реалізації інформаційного супроводу реалізації Стратегії на 2013 рік: заходи, відповідальні,
5. Представлено та обговорено новий вид збору інформації: історії успіху
6. Обговорено календарний план реалізації проектів Стратегії на 2013 рік
7. Обговорено питання створення конкурсної Комісії для визначення виконавців проведення робіт і здійснення закупівель в рамках реалізації проектів Стратегії соціального партнерства компанії ДТЕК.

В результаті обговорення питань учасники Робочої групи прийняли рішення:

1. Затвердити календарний план реалізації проектів Стратегії на 2013 рік з до-опрацюванням
2. Затвердити розпорядженням міського голови процедуру реалізації та моніто-рингу Стратегічного плану соціального партнерства до 20.02.2013 року
3. Відповідальним виконавцям (керівникам проектів) опрацювати проектні листки в частині заходів та фінансування на 2013 рік та подати інформацію в управ-ління економіки міськвиконкому для узагальнення до 01.03.2013 року
4. Відповідальним виконавцям (керівникам проектів) під керівництвом відділу внутрішньої політики розробити план реалізації інформаційного супроводу ре-алізації Стратегії на 2013 рік до 01.03.2013 року
5. Створити розпорядженням міського голови Комісію для визначення виконавців проведення робіт і здійснення закупівель в рамках реалізації проектів Стратегії соціального партнерства компанії ДТЕК до 01.03.2013 року