- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Тепло «Рукавички»

Тепло «Рукавички»

У березні затишна, гомінка «Рукавичка», осередок мудрості й добра, невичерпне джерельце творчості і натхнення відсвяткувала свій 70- річний ювілей. Тут, в дошкільному навчальному закладі, працюють добрі і милі душею люди , які вміють любити дітей, вміють пробачати, терпіти, чекати.
За час 70- річної славної історії дитячий садок серед інших вирізнився своїм пошуком, неспокоєм, творчістю, професіоналізмом. «Рукавичка» вирощує свій сад, де кожна дитина — це ніжне, але перспективне деревце чи квітка. «Рукавичка» прийшла до свого 70 — річчя з вагомими здобутками і перемогами. У 1999 році дошкільний заклад став учасником ВДНХ в м. Києв на виставці «Україна – крок у нове тисячоліття», у 2010 році головне управлінням освіти і науки Дніпропетровської обласної держадміністрації атестувало дошкільний навчальний заклад з відзнакою. У 2011 році заклад став кращим за результатами проведення конкурсу третьої загальнонаціональної громадської акції «Флагмани освіти і науки України» та отримав »Кришталеву сову». Протягом 2004-2010 років займав почесні місця на виставці «Кращі педагогічні здобутки Дніпропетровщини», у 20014 році дошкільний заклад став активним учасником міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти — 2014».
Павлоградський дошкільний навчальний заклад №2 «Рукавичка» — сучасний дошкільний заклад з чудовою матеріально-технічною базою та належними умовами для гармонійного розвитку особистості. Сьогодні в місті він має позитивний імідж. Відвідувати «Рукавичку» стало престижно для дітей.
Я вдячний всім працівникам за вашу самовіддану творчу працю, за те, що разом з вами діти відкривають щось нове у собі і в житті. У кожній дитині світить сонце. Вони всі талановиті, всебічно розвинені, демократично розкуті. Це діти XXI століття.
Спасибі вам за відданість нашій загальній справі, за любов до своєї професії. Низький уклін працівникам, які нині на заслуженому відпочинку. Праця кожного з них — це золоті сторінки історії закладу. Дякую всім технічним працівникам, ваш щоденний внесок у життєдіяльність закладу такий необхідний і теж почесний. Велика вдячність батькам: тісний зв’язок з вами, щире спілкування дають нам можливість ефективно вирішувати концептуальні питання дошкільної освіти та виховання.
Усім невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. А основою щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоров’я, серце. сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття. Щоб життя було світлим і радісним, а дружні привітання додали життєвої наснаги в скарбницю вашої душі. Нехай людська шана буде подякою вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро. З ювілеєм Вас!

О.Рєзніков. начальник відділу освіти

Віхи становлення дошкільного навчального закладу №2
Березень 1944 рік відкрито ясла-садок №2
Перша завідуюча Мішньова Антоніна Федорівна