- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Творчі діти – гордість рідного міста

Кожна дитина неповторна. Кожна дитина по-своєму талановита. І віднайти в юному створінні родзинку – завдання дорослих.
У навчальних закладах міста велика увага приділяється розвитку творчої обдарованості дітей. Це і творчі конкурси, і огляди, і різного рівня олімпіади.
Нещодавно закінчились Всеукраїнські олімпіади з базових навчальних дисциплін. І освітянам є з чого радіти і ким пишатись. В обласному етапі 48 учнів стали призерами. Це на 6 більше проти минулого року. Серед переможців п’ятеро посіли І місце: Пунтус Валерія (ЗШ № 19, трудове навчання), Кравець Альона (ПМЛ, фізика), Солодаренко Дмитро (ЗШ № 3, біологія), Березкіна Наталія (ЗШ № 9, українська мова), Климова Юлія (ЗШ № 5, українська мова). Найбільше перемог в особистому заліку мають учні ЗШ № 4 Уруков Дмитро (фізика, інформатика, географія) та ПМЛ Зуєв Дмитро (фізика, інформатика, астрономія). По дві перемоги здобули учениця ЗШ № 5 Климова Юлія (російська мова, українська мова), учениця ЗШ № 17 Красюк Юлія (російська мова, курс «Людина і світ»), учні ПМЛ Сьомін Олексій (фізика, інформатика) та Селіщев Владислав (фізика, інформатика), учениці ЗШ № 19 Гайворонська Дар’я (правознавство, економіка) та Тарасова Ганна (історія, географія). 40 учнів є переможцями в олімпіаді з одного предмету, але шана до них не менша, бо ж вони показали дуже високий рівень знань, захищаючи честь і школи, і всього міста.
Та найбільшою радістю для нас є те, що 7 учнів міста Павлограда стали учасниками ІУ етапу Всеукраїнських олімпіад. З великим задоволенням ми вітаємо Климову Юлію та Козлову Ірину (ЗШ № 5), Березкіну Наталію та Лєвшину Марію (ЗШ № 9), Пунтус Валерію (ЗШ № 19), Кравець Альону (ПМЛ), Солодаренка Дмитра (ЗШ № 3). Нелегкі випробування були підготовлені для них, деякі завдання під силу, мабуть, хіба що студентам вищих навчальних закладів. Та наші учні були достойні своїх педагогів, показавши досить непогані результати. Всі вони отримали дипломи учасників, а Пунтус Валерія зайняла призове ІІІ місце в олімпіаді з трудового навчання.
Вітаємо з перемогою! Бажаємо творчості в подальшому! Вдячні всім учителям, які допомогли розкритися творчим дітям. Впевнені, що ще не одна зірочка запалає на інтелектуальному небосхилі рідного міста.

Начальник відділу освіти
Осипчук О.Б.