- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

У міськвиконкомі відбувся семінар-дискусія для перукарів

 

У Павлоградському міськвиконкомі, за ініціативою самих підприємців, 10 грудня поточного року відбувся інформаційно-роз’яснювальний семінар для підприємців, що здійснюють свою діяльність у сфері перукарських послуг.
Даний захід проводився з дотриманням усіх належних норм та протиепідемічних заходів на період карантину.


На семінар були запрошені спеціалісти міськвиконкому, Західно-Донбаської податкової служби та Павлоградського міськрайонного центру зайнятості.
Семінар проводився в дискусійній формі. На даному заході підприємцям була доведена інформація щодо діючого Порядку здійснення діяльності та регулювання даної сфери послуг згідно чинного законодавства; податківці нагадали про актуальні питання оподаткування ФОПів та адміністрування ЄСВ; спеціаліст із міськрайцентру зайнятості розповіла про права, обов’язки і можливості роботодавців у сфері праці й зайнятості населення та діючі програми підтримки підприємництва.

Крім того, на семінарі піднімалось дуже актуальне зараз питання щодо тіньового бізнесу в даній сфері, легалізації ринку праці, а також повноваження щодо перевірок Держпраці та Держпродспоживслужби, в тому числі й в період карантинних обмежень.
Семінар пройшов у дуже активній та діловій атмосфері, підприємці задавали свої актуальні питання та отримали відповіді на них.


Такі заходи виконкомом проводяться систематично і роботу в цьому напрямку планується продовжувати й в 2021 році.

Інформацію надано відділом з питань
розвитку підприємництва та залучення інвестицій
міськвиконкому, конт.тел.: 200480, 206286
e-mail: torg317@ukr.net