- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

У місті необхідно встановлювати камери відеонагляду

Сьогодні, 4 липня, міський голова А.О. Вершина провів нараду з питань встановлення приладів відео нагляду на території м. Павлограда, в якій взяли участь заступник міського голови О.М. Радіонов, начальник фінансового управління, головний бухгалтер виконкому, начальник інвестиційного відділу, директор КП «Павлоград світло», завідуючий сектора по взаємодії з правоохоронними органами та представник міського відділу поліції.

Анатолій Олексійович проінформував присутніх про актуальність проведення заходів із встановлення камер відеоспостереження у нашому місті.

З метою вирішення даного питання міська рада подала заявку на участь у  проекті ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду — ІІІ» в концепції «Розвиток міста» —  «Безпечне та комфортне місто: встановлення системи відеоспостереження в громадських місцях міста». Перемога в цьому проекті дасть можливість додатково встановити у Павлограді 26 відеокамер.

Сьогодні у нашому місті вже встановлено 12 відеокамер. Однак їх кількість необхідно збільшувати, щоб підвищити безпеку павлоградців та зменшити кількість злочинів. Тож робота триває.