- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

У Павлограді підбили «творчі підсумки» 2019 року


14 січня 2020 р. у Міському культурно-дозвільницькому центрі підбили підсумки щорічного конкурсу «Творче досягнення року». Це конкурс, під час якого відзначають професіоналів своєї справи, особистостей, творчі колективи, професіоналів у сфері культури, освіти та ін.
У номінації «Творча перемога року» переміг клуб акробатичного рок-н-ролу «Восторг». Вчитель музичного мистецтва Олексій Перебийніс ЗОШ №19 та керівник музичною частиною театру ім. Захави Віктор Бабарицький стали кращими у номінації «Вірність улюбленій справі». «Відкриттям року» став учень 7-ї школи Павло Косовський.
Учениця школи №17, студійка театру ім. Захави Анна Лабза перемогла у номінації «Краща творча особистість року». Звання кращого творчого колективу удостоїлася студія танцю «Jazz-Modern» Палацу творчості дітей та юнацтва», а кращим творчим керівником стала Ніна Павлівна Сердюк, викладачка по класу баяну та акордеона Мистецької школи №3.


Перемогу у номінації «Краща соціально-культурна подія або акція» здобули пластуни школи №7 та школа №19 за участь у проекті «Dnepr Valse – 2019». Також одразу два переможці і у номінації «Кращий творчий проект» — це «Молодіжний центр спілкування «Позитивний Павлоград» та проект «Смарт-бабуся» ЗОШ №9. За збереження традицій та любов до рідного міста нагородили Павлоградський історико — краєзнавчий музей та підприємця Владислав Белякова.
Спеціальний приз вручили зразковому ансамблю танцю «Юність», а Гран-прі — зразковому танцювально-спортивному клубу «Алегро».
Нагороди вручали члени журі. А от вкінці усіх переможців і номінантів чекав сюрприз від міського голови Вершини А. О., який і сам був удостоєний нагороди «Творче досягнення року»


КБУ «Міський культурний-дозвільницький центр»