- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

У Павлограді пройшла футбольна конференція

22 грудня у Павлограді пройшла футбольна конференція.

Метою цієї зустрічі було створення Асоціації Футболу Павлоградського Району(АФПР), колективними членами якої стали всі юридично зареєстровані особи, що займаються розвитком та популяризацією футболу в Павлоградському районі.

Також було обрано керуючі органи новоутвореної організації, комітети та їх   голів. Так головою АФПР було обрано Єрмакова О.Г., перший заступник — Ільяшов А.С., заступник —  Іваненко В.І.

На зустрічі були присутні представники територіальних громад Юр‘ївської — Буряк О.М.,Троїцької — Шляховий М.М., Тернівської — Зорін О.О., Миколаївської — Лазаренко М.М., голова Асоціації Футболу Дніпропетровської Області(АФДО) Андрухів В.В, виконавчий директор АФДО Деревя‘нко Я.С., голова Дитячо-Юнацької футбольної ліги Дніпропетровської області Прощенко Р.Ю., начальник відділу сім‘ї , молоді та спорту м.Павлоград Лагно Д.О., ветерани футболу та інші поважні гості.

Зустріч пройшла у дружній атмосфері, приємні спогади минулих перемог, амбітні плани на майбутнє. Були розглянуті перспективи та проблеми футболу в нашому регіоні та шляхи їх вирішення .