- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

У Павлограді відбудеться традиційний фестиваль-ярмарок «Великий день» для єдності родини»

 

24 квітня 2019 року  о 13.00 годині на припалацовій площі Міського культурно-дозвільницького центру відбудеться IV фестиваль-ярмарок  «Великий день» для єдності родини», який проводиться за ініціативою Павлоградського міського голови А.О.Вершини та за підтримки народного депутата України А.В.Мартовицького.

Фестиваль проводиться з метою популяризації та збереження українських традицій та сімейних цінностей, розвитку і поширення українських ремесел, виховання   поваги до національної культури та історії нашого народу, обмін традицій та культур різних народів,   реалізація творчих здобутків, талантів мешканців міста.

До участі запрошуються майстри традиційного народного та сучасного декоративно-прикладного мистецтва, художники, осередки народних промислів та  всі бажаючі, вік учасників не обмежений. Фестиваль проводиться за номінаціями: «Писанка», «Малюнки». «Декоративно-прикладні вироби», «Вишивка», «Великодній кошик». Учасники оформлюють святкові куточки з доробками до початку фестивалю та презентують свій куточок (виступ до 10 хв.).

Заявки необхідно подати до 15 квітня 2019 року за адресою :

КБУ “Міський культурно-дозвільницький центр”, вул. Центральна, 61,

контактний тел/факс : тел.(0563) 20-60-19, тел. (0563) 204160

e-mail: mkdc.pv@gmail.com

 

Долучайтеся до світлого, радісного й мирного свята єдності та творчості!