- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

У Павлограді запрацював мобільний ЦНАП

Завдяки сумісній роботі Павлоградської міської ради та ПМГО «Агенція економічного розвитку м. Павлограда» для Центру надання адміністративних послуг міста Павлоград був придбаний спеціальний автоматизований комплект «Мобільний кейс», який укомплектований міні ноутбуком, принтером, сканером, модемом, тощо з вільним доступом до Інтернету.

Завдяки використанню комплекту «Мобільний кейс» адміністративними послугами зможуть скористатись громадяни з категорії:

— осіб, які досягли 80-річного віку;

— осіб з інвалідністю 1 групи;

— осіб, що за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись, у т.ч. перебувають на стаціонарному лікуванні у комунальних медичних закладах міста.

Заяви про надання відповідного сервісу подаються до Центру особисто суб’єктами звернення, їх представниками, родичами, особами, які здійснюють догляд за ними або проживають разом з ними, а також старостами, закладами охорони здоров’я, закладами соціального захисту, іншими закладами та установами, де проживають/перебувають суб’єкти звернення в усній, паперовій та електронній формі.

Мешканці, які потребують виїзного обслуговування, можуть скористатися всіма адміністративними послугами, доступними в Центрі.

Сервіс «Мобільний кейс» — безкоштовний, оплата здійснюється тільки за послуги, за які передбачений адміністративний збір за законом.

 

Детальну інформацію для отримання послуги в ЦНАМИ можна отримати за номером телефону: 0995515161.