- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

У Павлограді зустрічали дітей з Мар’їнки

11-13 травня у Павлоград завітали діти з прифронтового містечка Мар’їнка Донецької області. Це вже другий візит дітей до нашого міста, який організовується міською владою, волонтерами та спонсорами.

Спершу гостей зустріли у будівлі виконкому, де гості подарували міському голову Павлограда А.О. Вершині подяку і мар’їнський хліб. У відповідь усі діти отримали подарунки з логотипами міста.

 

Наступні дні на дітей чекала насичена програма. Наприклад, вони побували у Євроклубі «Європа+» школи №17. Після презентації Євроклубу, мар’їнці стали учасниками квесту і мандрували країнами Європи та танцювали разом із павлоградськими школярами. У той же день гості побували на церемонії відкриття Чемпіонату України з кікбоксингу у спортивно-оздоровчому комплексі «Центр». Ввечері юних гостей вітала молодь міста у Молодіжному центрі спілкування «Позитивний Павлоград», де виступали творчі підлітки, гості спілкувалися з однолітками з різних молодіжних організацій Павлограда.

Крім того, мар’їнці побували у Палаці творчості дітей та юнацтва, басейні, відвідали кіносеанс в кінозалі «Старий Парк», Павлоградський історико-краєзнавчий музей, музей «Павлоградвугілля», школу №11, розважалися у скейт-ленд парку та  на Станції юних натуралістів тощо.

Діти отримали безліч позитивних вражень від Павлограда і його мешканців.

Прес-служба КБУ «Міський культурно-дозвільницький центр»