- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

У Павлограді з’являться нові автобуси

23 березня відбулась  оперативна нарада  під головуванням міського голови Вершини А.О. щодо стану впровадження проїзних  квитків на міських  маршрутах  м.  Павлоград.  На нараді були керівники структурних підрозділів виконкому, керівники автотранспортних  підприємств, які здійснюють перевезення пасажирів та представники громадськості.

 

В ході обговорення вказаного  питання встановлено, що проїзні квитки «Учнівський» та «Робочий» мають  однакову вартість, в свою  чергу «Безлімітний» коштує  у кожного  перевізника по різному.

З боку представників громадськості було  висловлено незручність  придбання проїзних  квитків, на що представники автотранспортних  підприємств повідомили  про впровадження можливості придбання проїзних  квитків у водіїв маршрутних  автобусів.

Наприкінці наради керівник ТОВ «АТП Кортеж» Дроздов В.М.  запросив усіх  присутніх  вийти на центральну площу  м.  Павлоград,  де презентував нові автомобілі марки «ІSUZU»,  які оснащенні новітніми технологіями для покращення зручності перевезення пасажирів з  фізичними вадами. Дані транспортні засоби будуть рухатись  за міським маршрутом № 8, починаючи з 01 квітня 2017 року.