- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

У рамках Програми «Інтеркультурні міста»

У рамках Програми «Інтеркультурні міста» та за підтримки Ради Європи 15 вересня 2020 року відбулася гутірка «Вплив економічної кризи після COVID-19 на життя національностей та внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території м. Павлограда». Захід проходив «просто неба» з дотриманням протиепідемічних заходів та обмеженою кількістю учасників. Команда із представників національних спільнот, представників закладів культури м. Павлоград зібралась для дружнього спілкування та напрацювання планів для подальшої роботи.


Розпочалась робота із інтерактиву «Долоня дружби», де кожен із присутніх зміг презентувати себе, познайомитись один з одним та знайти спільне: хобі, діти, традиції, улюблена кухня.
Під час дискусії розглядались такі питання: життя в умовах Covid-19, привітання рідного міста з Днем народження від інтеркультурної команди, напрацювання освітніх інструментів для популяризації культури народностей, які проживають у Павлограді заради миру, спокою та безконфліктного існування. Всі присутні були в піднесеному настрої та налаштовані на подальшу співпрацю.