- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Участь міського голови у нараді керівників закладів освіти

25 листопада 2015 року відбулась зустріч міського голови А.О.Вершини з директорами загальноосвітніх навчальних закладів , в ході якої він наголосив на першочергових завданнях, які стоять перед освітою у 2016 році.
Міський голова відзначив, що сьогодні освіта займає провідне місце у стратегії розвитку державної політики країни, модернізація системи освіти спрямована на забезпечення її якості, тому головним у роботі є забезпечення пріоритетного розвитку освіти в місті.

Особлива увага у 2016 році буде приділена виконанню міської програми «Розвиток освіти на період 2015-2017 рр.», згідно з якою заплановані заходи: відкриття груп у діючих дошкільних навчальних закладах та поновлення роботи раніше закритих дитячих садків; участь закладів освіти в інвестиційних проектах різних рівнів з метою залучення до роботи соціальних партнерів; проведення капітальних ремонтів приміщень та комунікацій навчальних закладів; придбання меблів, обладнання тощо; забезпечення шкільних бібліотек навчально-методичною, довідковою, краєзнавчою літературою, періодичними виданнями.

Вершина А.О. відзначив, що якість навчально-виховного процесу в закладах, перш за все, залежить від стану їх матеріально-технічної бази, яка повинна оновлюватись, укріплюватись. Від того, як проведена підготовка, залежать успіхи в роботі протягом усього року.

Директори шкіл щиро вітали А.О.Вершину та побажали йому успіхів на посаді міського голови та окреслили питання, які потребують негайного вирішення.
Міський голова щиро подякував освітянам за їхню плідну працю і побажав здоров’я, наснаги та енергії для здійснення усіх важливих завдань, добра та злагоди в кожному педагогічному колективі.