- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Урочисте відкриття реалізованих проектів

 

Співпраця міської ради з Компанією ДТЕК «Павлоградвугілля» по підтримці ініціатив мешканців міста дає можливість зробити наше сьогодення більш комфортним та зручним. На цьому тижні вже підведені перші підсумки реалізації проектів-переможців Конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками».

30 вересня 2019 року відбулося урочисте відкриття проекту-переможця конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками» «Ремонт фасаду, заміна вікон та реставрація дверей Будинку культури Ветеранів державного комунального дозвільницького центру».

Впроваджена ініціатива щодо створення комфортних умов в будинку культури — застосування енергоефективних технологій шляхом заміни вікон та ремонту фасаду — дозволить проводити теплі зустрічі та покращити організацію дозвілля осіб похилого віку.

02 жовтня 2019 року відбулися урочистості з нагоди відкриття одразу двох проектів: «50 відтінків майбутнього» та «Облаштування сучасного ігрового майданчику для гри в пляжний волейбол за адресою: вул. Корольова Сергія, 1А – КБУ «Фізкультурно-спортивний комплекс ім. В.М. Шкуренка».

Завдяки проекту «50 відтінків майбутнього» у Західно-Донбаському професійному ліцеї з»явився сучасний інтерактивний клас з новими моноблоками, магнітно-маркерною дошкою та іншим обладнанням, Власними руками були виконані малярні та роботи, та роботи по єлектриці, облаштовано відкоси та зібрані меблі.
В рамках проекту з облаштування майданчику для пляжного волейболу було розроблено котлован, змонтовано та встановлено освітлення, сучасне професійне обладнання.
Щиро вітаємо переможців і бажаємо їм наснаги та нових творчих задумів для наступних проектів!