- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Урочисте відкриття реалізованого проекту

4 грудня  2019 року відбулося урочисте відкриття одразу двох проектів-переможців конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками» «Теплий садок — здорові діти» та «Створення сучасної моделі шкільного бібліотечно-інформаційного центру «Book City».


         Реалізація проекту  «Теплий садок — здорові діти» дозволила замінити 20 вікон у ДНЗ № 3 на енергозберігаючі металопластикові вікна, дружній колектив з працівників та батьків своїми силами облаштовував та фарбував відкоси.

 

         В рамках проекту «Створення сучасної моделі шкільного бібліотечно-інформаційного центру «Book City»  загальноосвітня школа  I-III ступенів № 6  створила сучасну модель інформаційної платформи на базі бібліотеки шляхом придбання телевізора, системного блоку, монітору, стелажу, лавки-комоду з м’яким оббитим сидінням, пуфів «Веснянка», дивану «Бонус», стійки для презентації книг, фліпчарту та проведення косметичного ремонту.

Своїми руками було проведено демонтаж існуючих та  установка пластикових вікон, облаштування  відкосів, ремонтні роботи  бібліотечного проектного простору, придбання установки програмного забезпечення ШБІЦ.

З вітаннями до переможців звернулися  заступник міського голови Олена Шуліка та Регіональний представник ДТЕК по соціальному розвитку Олена Коновалова.  Вони зазначили, що реалізовані проекти – черговий позитивний результат співпраці мешканців, влади та Компанії ДТЕК та побажали присутнім  цікавих  ідей та наснаги у їх реалізації, адже лише спільними зусиллями ми зробимо своє життя кращим!