- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Успішна практика співпраці бізнесу та влади!

Міська влада приділяє особливу увагу залученню молоді до підприємництва та реалізації підприємницького потенціалу та продовжує   активно впроваджувати Концепцію розвитку молодіжного підприємництва, в рамках якої молодь міста має можливість безкоштовно пройти навчання основам бізнесу, підготовити бізнес-проєкт та прийняти участь у конкурсі і отримати грант з міського бюджету на створення або розвиток власної справи.

6 квітня 2021 року в міськвиконкомі відбувся конкурсний відбір бізнес-проєктів для надання гранту з міського бюджету на розвиток молодіжного підприємництва.  Одним  з переможців конкурсу став Орехов О.О. та  отримав грант з міського бюджету.

29 липня поточногу року відбулося урочисте відкриття «Сіті ферми з виробництва мікрогріна «Мікрозеленушка».

На офіційному відкритті були присутні перший заступник міського голови  Радіонов Олександр Миколайович, депутат міської ради Буряк Володимир Михайлович та член конкурсного комітету Братченко Павло Юрійович.

Від імені міського голови Радіонов Олександр Миколайович побажав молодому підприємцю успішного ведення своєї справи, налагодження нових міцних партнерських зв’язків та впевненості у завтрашньому дні.

Міська влада продовжує сприяти молоді у втіленні в життя власних ідей та підготовки бізнес-планів.

 

Інформацію надано відділом з питань розвитку підприємництва
та залучення інвестицій міськвиконкому,
конт.тел.: 200480, 206286; e-mail: torg317@ukr.net