- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Увага до Павлограду зростає.

В березні 2018 року в Університеті державної фіскальної служби України (м. Ірпінь) пройшла V міжнародна науково-практична конференція на тему: «Актуальні проблеми менеджменту і фінансів в сучасних глобалізаційних процесах».

В роботі конференції взяли участь фахівці з Словенії, Естонії, Німеччини, Італії.

На даному заході місто Павлоград представив партнер міської влади з питань розвитку підприємництва директор АПР «Перспектива», кандидат педагогічних наук Абдулов Рінат Махмутович.

В своїй доповіді «Шляхи побудови системи управління розвитком підприємництва в малих містах» він розповів про успішний досвід дієвої  співпраці виконкому Павлоградської міської ради з бізнесом та громадською організацією «Бізнес-клуб Павлоград» в напрямку розвитку підприємництва в м.Павлоград, в т.ч. молодіжного, про прийняту в місті Програму з питань  підприємництва, про впроваджену систему навчальних курсів та про діючі програми фінансової підтримки для бізнесу.

Доповідь викликала великий інтерес у зарубіжних і вітчизняних фахівців. Це свідчить про те, що курс з підтримки та розвитку підприємництва, який вибрав міський голова А.О.Вершина є актуальним і має велике значення для успішного економічного зростання міста, а заходи, які проводяться разом з партнерами, забезпечать здатність бізнесу ефективно працювати, покращувати свою організаційну та фінансову стабільність.

 

 

 

Інформація надана відділом розвитку споживчого ринку та підприємництва виконкому Павлоградської міськради