- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

В міськвиконкомі відбувся черговий освітній семінар для підприємців!

В міськвиконкомі відбувся черговий освітній семінар для підприємців!

09.12.2016 р. в міськвиконкомі відбувся вже п’ятий в цьому році безкоштовний освітній семінар для підприємців міста на тему: «Приватним підприємцям: актуально про податки та правові основи підприємництва». Відкривав даний захід міський голова А.Вершина.
Семінар проводився в рамках реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва у Дніпропетровській обл. на 2015-2016 роки.
На семінарі підприємці дізнались багато актуальної, корисної інформації щодо діючого податкового та трудового законодавства, яку до них довели кваліфіковані фахівці газети «Приватний підприємець» та спеціалісти Дніпропетровської облдержадміністрації. Були розглянуті наступні питання:
— зміна системи оподаткування: коли обов’язково, а коли добровільно;
— правові основи підприємництва та побудова договірних відносин;
— типові помилки в веденні обліку доходів та витрат, як їх уникнути та виправити;
— штрафні санкції за порушення трудового законодавства та інше.

На пам’ять всі учасники отримали методичні посібники, брошури та флаєра щодо актуальних питань в підприємницькій діяльності.
Шановні підприємці!
Подібні безкоштовні семінари плануються проводитись щоквартально і в наступному році, тож слідкуйте, будь ласка, за оголошеннями на офіційному сайті міськради та в ЗМІ і приймайте активну участь в підвищенні вашого освітнього рівня.

Інформацію надано відділом розвитку
споживчого ринку та підприємництва,
телефони: 200480, 60286
e-mail: ptorg@mail.ua