- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

В міськвиконкомі відбувся семінар

21.11.2018р. у міськвиконкомі відбувся безкоштовний семінар, який проводився спеціалістами департаменту економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації, Головного управління державної фіскальної служби у Дніпропетровській області, Дніпропетровського обласного центру зайнятості та кваліфікованими фахівцями-практиками й керівниками приватного підприємства “Аудиторська Фірма “Бухгалтер”, видань “Баланс”, “Бібліотека “Баланс”, Центру консалтингу вищого навчального закладу “Університет імені Альфреда Нобеля”.


На семінарі присутні дізнались багато актуальної й корисної інформації: про нюанси використання найманої праці приватними підприємцями та складання трудових договорів (юридичні й бухгалтерські аспекти), про особливості проведення перевірок інспекторами Держпраці та фіскальної служби, про програми центру зайнятості з підтримки роботодавців та найманих працівників, про тренди успішного ведення бізнесу та інше.


Семінар пройшов дуже продуктивно, в дружній діалоговій атмосфері, присутні мали змогу задати всі свої питання, які їх турбують та отримати на них професійну відповідь.
На семінарі також виступила начальник відділу розвитку споживчого ринку та підприємництва міськвиконкому Кусочкіна Світлана Миколаївна, яка довела підприємцям інформацію стосовно внесених змін до ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» в частині надання повноважень виконавчим органам міських рад щодо здійснення контролю за додержанням законодавства про працю.
Шановні підприємці!
Подібні безкоштовні семінари плануються проводитись щоквартально і в наступному році, тож слідкуйте, будь ласка, за оголошеннями на офіційному сайті міськради https://pavlogradmrada.dp.gov.ua та в ЗМІ й приймайте активну участь в підвищенні вашого освітнього рівня.

Інформацію надано відділом розвитку споживчого ринку
та підприємництва міськвиконкому,
конт.тел.: 200480, 206286; e-mail: torg317@ukr.net