- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

В місті почав працювати фахівець по роботі з учасниками АТО

01.06.2017 р. згідно з рішенням сесії Павлоградської міської ради, на базі Павлоградського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розпочав свою роботу фахівець по роботі з учасниками АТО та взаємодії із громадськими організаціями учасників АТО.
Його основними завданнями є формування бази даних, збір та обробка інформації щодо потреб учасників АТО, залучення громадськості до проведення роботи з учасниками АТО, охоплення соціальною роботою, надання інформаційних, психологічних послуг, комунікація з органами місцевої влади, громадськими та волонтерськими організаціями щодо ефективнішого надання послуг, а, також, моніторинг вирішення питань учасників АТО та членів їх сімей тощо.
Вищезазначені послуги будуть надаватись не лише учасникам АТО, а, також, членам з їх родин, яких чекаємо у Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для отримання необхідної інформації щодо вирішення нагальних проблем.
Приходьте до нас, телефонуйте, і ми надамо вам всю необхідну консультацію. Віримо в те, що наша робота буде об’єднувати всі ресурси громади, міської влади, за для того, щоб учасники АТО отримували якісну й ефективну допомогу.
Наша адреса: м. Павлоград, вул. Соборна, 42а, тел. 6-27-29.