- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

В місті продовжуються роботи з розчищення доріг від снігу.

Дійсним іспитом для наших комунальників стали значні снігові опади, кількість яких інколи перевищувала норму в 5 разів. Але, не зважаючи на це, завдяки оперативним та злагодженим діям комунальних підприємств, в місті не допущено транспортного колапсу та інших надзвичайних ситуацій, забезпечено безперебійний рух пасажирського транспорту та вантажних перевезень. Всі заклади освіти, охорони здоров’я, підприємства та організації працювали та працюють в нормальному штатному режимі.
Роботи з розчищення доріг від снігу велись інколи цілодобово.
КП “Затишне місто” за цей час розчистило та посипало 12400 км доріг та 1492 км тротуарів, в той час коли загальна довжина доріг міста складає 360 км та 52 км тротуарів.
Зокрема, для виконання цих робіт було використано 1753 тонни протиожеледної суміші. З метою уникнення підтоплення житлового фонду організовано вивіз снігу.
Павлоградці з розумінням віднеслись до тимчасових ускладнень в роботі транспортної мережі міста, підказували, куди в першу чергу необхідно направити спецтехніку для уникнення аварійних ситуацій. На гарячу лінію міського голови, в диспетчерську службу, в комунальне підприємство « Затишне місто» кожний день надходять дзвінки від мешканців міста, які висловлюють вдячність за оперативну роботу по своєчасному очищенню вулиць та пішохідних доріжок від снігу.