- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

В місті розпочалися заходи до Дня Перемоги

 

Вже кілька років поспіль цикл урочистих заходів до Дня Перемоги розпочинається з мітингів на міських братських кладовищах, в яких приймають участь керівники  міста, депутати, ветерани, представники громадськості, молодь.

На території нашого міста знаходяться 14 військових захоронень часів Другої Світової війни. Сьогодні відбулися мітинги на воїнських меморіалах на станції « Павлоград-2», на мікрорайонах ПМЗ та ім. 18 Вересня, на яких були присутні міський голова А.О. Вершина та депутат Дніропетровської облради М.С. Панамарчук, депутати міської ради.

 

Анатолій Олексійович, звертаючись до учасників,  відмітив, що проведення таких заходів дають всім нам чудову нагоду ще раз звернутися до сторінок героїчної історії нашого міста, зустрітися з ветеранами війни, вклонитися могилам загиблих захисників та визволителів Павлограду, покласти квіти до меморіалів військової Слави.

Почуття патріотизму, любові до рідного міста не можливо без знання історії рідного краю, поваги до старшого покоління,  гордості за бойові та трудові традиції батьків та дідів. Важливо, що поряд з ветеранами війни завжди наша молодь, учні міських шкіл.  Пам’ять про тих, хто пішов в небуття, хто воював, хто ціною своєї молодості, свого здоров’я завоювали для нас мирне життя  назавжди залишиться в наших серцях.