- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

“В серці міста герої назавжди”

12 вересня 2018 року на базі Західно-Донбаського професійного ліцею відбулась зустріч з близькими захисників України та матерями воїнів учасників бойових дій на території інших держав, яка присвячена вшануванню пам’яті павлоградців, які загинули під час виконання воїнського обов”язку та з нагоди 234- річниці   Дня міста Павлограда.

Захід розпочався з екскурсії в музейній кімнаті Західно-Донбаського професійного ліцею де вчитель історії  розповіла про події проведення АТО; присутнім були презентовані фотографії і архівні матеріали, колишніх студентів ЗДПЛ, які віддали життя захищаючи країну.

З вітальним словом звернулась заступник міського голови –    О.О. Шуліки, яка  привітала шановних гостей  в затишному, родинному колі для вшанування пам”яті тих, хто віддав своє життя виконуючи військовий обов”язок. Подякувала за мужність і  витримку та  віру  в  повернення тих, про кого довгий час немає звістки.

Продовжили зустріч у теплій, дружній атмосфері, за чашкою запашного чаю. В подарунок шановним гостям лунали пісні у виконанні Жанни Арішаки, яка подарувала авторську пісню “Мій Павлоград”, танцювального колективу ЗДПЛ “Форс” та вокального “Freedom”.  Продовжила концертну програму лауреат міського фестивалю- конкурсу чтеців «Герої рідної землі» -Дробна Олександра, яка виконала власний вірш присвячений подіям в Україні. Алексєева Юлія подарувала пісню, Марина Саприкіна продікламірувала   вірш “В моїй Україні”.

Хвилиною мовчання гості віддали данину пам’яті загиблим.

Учні ДМШ № 2 Дмитро Кульбачний та Юрій Бабарицький  подарували присутнім чаруючі інструментальні композиції на гітарі. Завершив зустріч Олексій Перебийніс піснею «Я бажаю Вам сонця і миру».

На останок,  бажаючі залишили для студентів ЗДПЛ та всіх мешканців

міста Павлограда “Плакат побажань” на якому написали свої побажання    любимому місту Павлоград: миру, спокою, злагоди та затишку павлоградським  домівкам.

Екскурсія в музейній кімнаті, виступи та спілкування зі студентами, спільне фото на згадку, та чашка чаю зі смаколиками зробили  зустріч теплою та дружньою.