- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Вдячність від слухачів Університету ІІІ покоління

На  адресу виконкому надійшлов лист від слухічів Університета ІІІ покоління, в якому вони розповіли про те, як змінилося їх життя та про спілкування, яке дуже необхідне для людей похилого віку.

«Ми, слухачі Університету ІІІ покоління, висловлюємо щиру подяку за створення в нашому місті Університету ІІІ поколіннядля людей похилого віку. Це могутній стимул в нашому житті, це надає нам натхнення до повноцінного життя, до спілкування, дає нам змогу відчувати себе активними членами суспільства. На заняттях, які проходять в душевній теплій атмосфері , ми не тільки розширюємо свій кругозір, отримуємо нові знання й удосконалюємо свої навички, але й маємо змогу встановити дружні стосунки з однодумцями, знайти нових друзів. Окрім того, це спонукало нас до обміну досвідом творчих надбань, доброзичливого товариського спілкування, цікавих зустрічей і просто бесід. Ми себе відчуваємо в активному русі життя, молодими та енергійними. Це по-справжньому другий шанс у житті!

Щиро дякуємо закладам, які відгукнулися на цей заклик:

  1. КУ «Павлоградський міський терцентр», де проходить більшість наших занять.
  2. Міський відділ охорони здоров’я.
  3. Павлоградський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
  4. Відділ культури: дитяча бібілотека, центральна бібілотека ім. Г.Світличної , краєзнавчий музей, школа мистецтв №1.
  5. Відділ освіти: УПК, загальноосвітня школа № 9.                                                                                                                                                                                                                                                                                Ми мріємо про подальше навчання в Універсистеті, про збільшення навчальних курсів. про створення таких, як група «Здоров’я», центр «Живе спілкування», курси комп’ютерної графіки та української пісні. «