- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Вдячність за небайдужість

Наше місто є одним з тих, у якому проживають небайдужі та ініціативні мешканці. Завдяки активній громадській позиції самих городян та готовності команди міської влади реагувати на потреби громади, Павлоград поступово перетворюється на комфортне та зручне для проживання місто. Безумовно, питань і проблем, які потребують вирішення чимало і для цього потрібен час. Але постійна взаємодія міської влади та громади стала запорукою спільної  роботи, яка прискорює цей процес.

Звернення від павлоградців надходять до органів виконавчої влади у різний спосіб, одним з  яких є звернення на Урядову гарячу лінію.  Через такі звернення городяни висловлюють не тільки проблемні питання, але і вдячність за те, що отримують необхідну допомогу. Такий зворотній зв’язок дуже важливий, адже робота структурних підрозділів місцевої влади націлена саме на те, щоб наше місто розвивалося.

Ми дякуємо Чорній М.О. та Дячкову О.Є. за небайдужість та направлене вами повідомлення на урядову гарячу лінію щодо позитивної оцінки роботи міського голови та комунальних служб нашого міста.