- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Відбудеться 11-ий Благодійний фестиваль для дітей- сиріт та дітей «Мама+я»

18 вересня 2017 року Благодійний фонд «Мама+я» проводить  11-ий Благодійний фестиваль для дітей- сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім»ях та дитячих будинках сімейного типу міст та районів Дніпропетровської області. Цього річ свято відбудеться на території креатив — клубу «Бартоломео», за адресою:                   вул. Набережна Перемоги, 9-Б, м. Дніпро з 9.00 до 18.00.

Перед організаторами фестивалю постає головне завдання: дати віру і надію дітям, які залишилися без батьків, в те, що світ не відвернувся від них, що вони улюблені і можуть досягати своїх цілей.

Взяти участь у фестивалі запропоновано всім прийомним сім’ям та дитячим будинкам сімейного типу Дніпропетровської області. Прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу міста Павлограда з великим задоволенням приймуть участь у святі. Наші юні таланти — Гальченко Анастасія і Курмельова Крістіна з прийомної родини Вєрченко Валентини Миколаївни та Бутенко Владислава Миколайовича візьмуть участь у гала — концерті з танцювальним номером «Східні танці».

Щиро бажаємо всім нашим павлоградським прийомним родинам та дитячим будинкам сімейного типу отримати багато позитивних емоцій від свята.

Всім дорослим, які хочуть і можуть подарувати сім’ю ще одній дитині, запрошуємо звертатися з усіх питань створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу в Павлоградський міський ЦСССДМ .