- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Відбулась нарада з питання будівництва каналізаційного колектору

19 лютого 2020 року  в приміщенні  Павлоградського міськвиконкому  відбулась нарада з питання  реалізації проекту «Будівництво напірного каналізаційного колектору від КНС №1 (ПХЗ) до очисних споруд  м. Павлоград». В нараді прийняли участь перший заступник міського голови Мовчан В.С., директор КП «Павлоградводоканал» Карпець О.С. та представники виконавців робіт — заступник  головного інженера ТОВ «Будівельна Індустрія Грандстрой» Головченко О.Г. та  керівник проектного відділу «Технодар –Дніпро» Кобзіст В.В.

На нараді були розглянуті питання  щодо термінів  завершення робіт з будівництва напірного каналізаційного колектору від КНС №1 (ПХЗ) до очисних споруд м. Павлоград.

Зі слів заступника  головного інженера підрядної організації планується завершити роботи  протягом  тижня після настання відповідних   погодних умов, а, саме, коли повітря прогріється до +5, що дасть можливість виконати роботи з ізоляції колодязів. Також, було заслухано представника проектної організації , яка здійснює авторський нагляд за будівництвом, який повідомив, що всі зміни, які були внесенні до проекту ними узгоджено. Директор КП «Павлоградводоканалу» Карпець О.С. повідомив, що випробування напірного колектору відбулись, і після завершення всіх необхідних робіт по проекту  та  отриманням підрядною організацією сертифікату,  підприємство готове прийняти колектор на баланс.