- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Відбулась перша презентація реалізованого проєкту Бюджету участі.

В павлоградській школі № 15 презентували реалізований проєкт Бюджету участі «Сучасній школі – сучасний кабінет фізики».
Весною цього року автори проєкту взяли участь у міському конкурсі проєктних пропозицій «Бюджет участі». І вже сьогодні в оновленому кабінеті навчатимуть фізиці школярів.

В рамках проєкту придбано нове лабораторне обладнання (демонстраційні набори «Механіка», «Молекулярна фізика та термодинаміка», «Збереження імпульсу», «Сонячна система», електрофорна машина, гігрометр психометричний, шкільна дошка з нанопокриттям, класний інструмент, наліпки), зроблено ремонт кабінету, замінені двері, придбані нові шафа та демонстраційні столи. Загальний бюджет проєкту склав 49 720 грн.
За основу проєкту взято мету надання сучасного та якісного навчання, яке сприятиме зацікавленості учнів фізикою як наукою.
Сподіваємось, що результатом цього проєкту стане високий рівень знань учнів школи та їх перспективне майбутнє. Можливо саме в стінах цієї школи виростуть майбутні «Ньютони» та «Ейнштейни», які в прославлять наше місто у всьому світі!


Нагадаємо, що цього року в Павлограді вперше реалізується «Бюджет участі». Завдяки цьому проєкту в павлоградців з’явилась можливість долучиться до демократичного процесу, у якому кожен мешканець вирішує, у який спосіб витрачати частину місцевого бюджету. Всі проєкти реалізуються за кошти міського бюджету. Загальний кошторис складає 1 млн. 400 грн.

Відділ з економічних питань Павлоградської міської ради