- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Відбулася апаратна нарада

20.03.2018р. у виконкомі Павлоградської міської ради відбулася апаратна нарада за участю керівників структурних підрозділів міської ради, комунальних служб, держустанов та ЗМІ.
На початку наради Анатолій Олексійович відмітив, що незалежно від коментарів, що з’являються в фейсбуці ми продовжуємо працювати по очищенню доріг та не допустили у місті припинення занять у школах, роботи підприємств та закладів. Міський голова подякував всім, хто тримає руку на пульсі та продовжують прибирати дороги та тротуари від снігу вдень та вночі.
В зв’язку з великою кількістю опадів та наслідками підтоплення доріг і дворів міський голова запропонував зробити перерозподіл коштів для придбання мотопомпи з рукавами для проведення робіт з відкачки води.
Особливу увагу було приділено обговоренню питання крадіжки кабелю у місті. У зв’язку з відсутністю інтернету робота установ та закладів паралізована. Анатолій Олексійович надав доручення заступнику міського голови згідно з розподілом функціональних повноважень та представнику відділу поліції посилити роботу щодо проведення профілактичних заходів з питання крадіжок кабелю у місті.
Присутні були проінформовані, про робочу нараду в Дніпропетровській облдержадміністрації, на якій зазначено, що 01.04.2018р. зупиняються всі котельні міста (закривається опалювальний сезон) незалежно від погодних умов. В зв’язку з цим Анатолій Олексійович звернувся до керівника відділу освіти щодо перенесення шкільних канікул на тиждень пізніше (з 02.04. по 09.04.2018р.).
Далі були заслухані керівники з питань щодо виконання доручень та обговорені плани на наступний тиждень.