- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Відбулись дві сесії Павлоградської міської ради

17 лютого 2019 року за участю 27 депутатів та міського голови А.О. Вершини відбулось два пленарних засідання Павлоградської міської ради. До початку роботи сесії, міський голова Вершина А.О. вручив  сертифікати на виплату грошової компенсації для придбання житла чотирьом дітям пільгової категорії, які перебувають на квартирному обліку згідно черговості та сертифікат на двокімнатну квартиру дитині, що позбавлена батьківського піклування.

На позачерговій 60-й сесії народні обранці розглянули та прийняли ряд заходів до міських програм на 2020 рік, Програму соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2020 рік та міський бюджет міста Павлограда на 2020 рік. Новою тенденцією стало прийняття Програми  «Партиципаторне бюджетування у м. Павлограді на 2020-2024 роки» – іншими словами, бюджету участі, що є ефективним системним інструментом взаємодії міської влади з мешканцями міста, що забезпечує широке залучення громадськості до питань визначення напрямків використання бюджетних коштів. На реалізацію проектів, створених за ініціативами мешканців міста, щороку передбачатиметься по 2 млн.грн. з міського бюджету. Реалізація бюджету участі передбачає залучення мешканців до процесу прийняття рішень, налагодження діалогу між громадськістю та посадовцями, вирішення суспільно важливих та нагальних проблем територіальної громади.

По закінченню позачергової сесії, після  короткої перерви, відбулось пленарне засідання чергової 61-ї сесії міської ради. На ньому депутати розглянули 38 питань, якими надали дозвіл  КП «Павлоградтеплоенерго» на укладання договору фінансового лізингу для придбання грейдеру, затвердили нову редакцію Положення КУ «Павлоградський міський територіальний центр соціального обслуговування», прийняли ряд рішень, пов’язаних з комунальною власністю та земельно-ринковими відносинами.