- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Відбулися громадські слухання

 

Відбулися громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розгляду детального плану території кварталу, обмеженого вулицею Дніпровська, високовольтними лініями електропередач та межею з Павлоградським районом для розміщення автомийки самообслуговування   та звіту про стратегічну екологічну оцінку

28.05.2021 року о 14-00 годині в міському палаці культури  за адресою:  вул. Центральна, 49, м. Павлоград під головуванням заступника міського голови Пацко С.Г., за участю начальника  відділу містобудування та архітектури-головного архітектора міста Коценко В.В. , головного архітектора проекту ТОВ «Архрозвиток» Швеця О.В. пройшли  громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розгляду детального плану території кварталу, обмеженого вулицею Дніпровська, високовольтними лініями електропередач та межею з Павлоградським районом для розміщення автомийки самообслуговування   та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

У засіданні взяли участь: 27 мешканців міста, посадові особи органів місцевого самоврядування, служб та відділів виконкому.

Головний архітектор проекту ТОВ «Архрозвиток» Швець О.В. доповів про основні положення проекту детального плану території кварталу обмеженого вулицею Дніпровська, високовольтними лініями електропередач та межею з Павлоградським районом для розміщення автомийки самообслуговування, звіту про стратегічну екологічну оцінку та відповів на поставлені питання .

Під час проведення громадських слухань в період з 26.04.2021 року по 25.05.2021 року пропозиції та зауваження  від громадськості по містобудівній документації до виконавчого комітету Павлоградської міської ради не надходили.

             Одноголосно було прийнято пропозицію про винесення проекту рішення на засідання виконкому «Про затвердження детального плану території».