- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Відбулось засідання круглого столу з питань стабілізації ситуації в м. Павлограді

За ініціативою народного депутата України А.В. Мартовицького відбулось засідання круглого столу з питань стабілізації ситуації в м. Павлограді в рамках законодавства України з представниками міських організацій політичних партій, громадських, профспілкових організацій міста, депутатів міської ради. Всього у заході прийняло участь близько 100 представників різних організацій.
Розпочав засідання круглого столу Артур Володимирович з вшанування пам’яті загиблих у м. Києві. Мартовицький А.В. проаналізував суспільно — політичну ситуацію та повідомив про власні дії під час засідань Верховної Ради за період з листопада 2013 — початку березня 2014 року.
Присутні мали можливість задати питання народному депутату й отримати відповіді.
Артур Володимирович звернувся до кожного з учасників круглого столу з проханням зберегти спокій, політичну та економічну рівновагу, забути про політичні приналежності й перейти до діалогу: “Україна — багатонаціональна та багаторелігійна країна. Я проти жорсткого протистояння. Врегулювання та стабілізація ситуації у країні та місті — головна наша задача й краще її вирішувати у контексті діалогу”.