- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Відбулося відкриття об’єктів в рамках проекту «Місто своїми руками»

27 квітня 2017 року в м. Павлоград відбулося урочисте відкриття проектів, реалізованих за ініціативи жителів міста «Створення спортивно-оздоровчого центра «Ровесник» на базі загально освітньої школи №11 та «Дитячій ігровий майданчик з дерева «Казкова країна – 2».


На урочистому відкритті були присутні міський голова Вершина А.О., народний депутат України Мартовицький А.В., менеджер по адміністративній діяльності ДТЕК «Павлоградвугілля» Чернецький А.В., регіональний представник ДТЕК по соціальному розвитку Коновалова О.О., голова «Агенції економічного розвитку м. Павлоград» Мироненко О.В.


Гості щиро привітали присутніх з успішною реалізацією проектів, зазначивши при цьому, що розвиток спорту, дитячої активності та створення комфортних умов для дітей — це запорука здорового способу життя та успішного майбутнього підростаючого покоління.


Міський голова наголосив про початок конкурсу міні — грантів «Громада своїми руками» у 2017 та закликав всіх небайдужих в реалізації мрій міста, долучатися та втілювати в життя нові проекти.


За активну життєву позицію, творчу ініціативу та успішну реалізацію проектів, члени ініціативної групи отримали Подяки міського голови.


Завдяки спільним зусиллям небайдужої громади мешканців міста, крок за кроком реалізуються проекти, направлені на популяризацію здорового способу життя!